Найбільш скандальна українська телеведуча, колишній "ревізор" Ольга Фреймут не дуже часто ділиться з фанатами подробицями з особистого життя. Але, як би там не було, Оля все ж час від часу викладає нові фото на своїй сторінці в Instagram і Facebook. В цей раз Фреймут поділилася, чим любить займатися в машині, виклав селфі з заднього сидіння авто, що є рідкістю для Фреймут. Вона додала підпис, яка не особливо потішив її шанувальників.

Ольга Фреймут
Ольга Фреймут

На своїй сторінці в соціальній мережі Facebook українська телеведуча написала під фото:
"Світ розділений на два типи людей: ті, які управляють і ті, якими управляють. Подумайте, кому належите ви".

— Світ розділено на два типи людей: ті, які керують і ті, якими керують. Подумайте, до кого належите ви. #ОльгаФреймут #Фреймут #Україна

Geplaatst door Ольга Михайлівна Локотко op Woensdag 29 mei 2019

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

В коментарях шанувальники висловили свою думку на таке послання:
"Я в обох категоріях буваю, а ось мій син, точно той, хто керує", "А між ними снують некеровані адвокати", "Є ще люди-боги, які є авторитетами у своїй області, їм не потрібно ні керувати кимось, ні підкорятися кому-то", "Не існує людей, які тільки управляють. Коли подивитися уважніше-то нами тим чи іншим чином намагаються керувати.", "Ти подумала?", "Ольга, якось радикально Ви розділили Homo sapiens! Між чорним та білим є сіре! Все залежить від рівня реалізованості та життєвих обставин!".

Ольга Фреймут (Локотко), телеведуча
Ольга Фреймут (Локотко), телеведуча

Не так давно на своїй сторінці в Instagram Фреймут поділилася і своїми життєвими принципами, які знайшли своє відображення у книзі.

"Все побачиш, коли пригальмуєш", або "Правила виживання в метушливому світі". Книга стала хімчисткою в моєму житті. Перебираю цитати, коли плутаюся, яке рішення прийняти." - написала вона.

В коментарях шанувальники стали ділитися своїми принципами, а також - захоплюватися розумом і освіченістю Фреймут.

Нагадаємо, Ольга Фреймут показала перший випуск власного шоу "Оля", яким так сильно інтригувала фанатів.

Як повідомлялося раніше, Ольга Фреймут виклала у своєму профілі в Instagram фото, яке не на жарт схвилювало її фанатів.

Також, Фреймут налякала своїх шанувальників хворобливим видом на фото з концерту співачки Бейонсе.