Відома українська співачка, солістка групи "Время и Стекло" Надя Дорофєєва порадувала фанатів в Instagram новим фото. Нещодавно знаменитість похвалилася яскравою фотосесією для бренду Adidas, трепетно привітавши культову корпорацію з 70-річчям. Так, артистка позувала у чорному спортивному костюмі з трьома смужками, а от кросівки замінила пухнастими хутряними тапочками, кумедно присівши навпочіпки.

"З днем народження @adidasukraine @adidas !!!! 70 років 😱👏 #shareyourstripes", - лаконічно підписала Дорофєєва. Фолловери не пройшли повз: "Наш гопнічек😘😘😘", "На районі все спокійно ?))", "Красуня наша😮🌞КРАЩАА😍🔝", "Красуня 💋😘💞💗", "Hot bad girl 😻", "Шикарний образ 😍🔥🙈😅", "А ми на районі😂😍❤️", "Надя,гопник це не є добре😂😀", "Красуня", "З району 😉", "Просто вогонь 🔥🔥".

Популярні новини зараз
Газ подорожчає для всіх: як новий тариф вдарить по гаманцю Нові правила грошових переказів: оштрафують за “три копійки” Літнім українцям підкинуть грошей: як збільшиться пенсія в залежності від віку У жовтні українці отримають одразу три платіжки за газ: за що доведеться доплачувати
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Надя Дорофєєва порадувала фанатів дуже лагідним знімком з мамою Ольгою.

А ще Дорофєєва позувала для видання JetSetter в тілесному боді і стильній вініловій смарагдовій накидці. Артистка зізналася, що тепер це одна з її найулюбленіших зйомок.

Також Надя давала концерти в Туреччині, гастролюючи по різним готелям і зізналася, що таким чином можна поєднувати роботу з відпочинком, хоча п'ятий концерт поспіль дається важко.