Дружина українського музиканта Олексія Завгороднього опублікувала спокусливе фото у купальнику. Про це передає Clutch.

Відомий український реп-виконавець Позитив, який є солістом групи "Время и Стекло" разом зі співачкою Надею Дорофєєвою, вперше за довгий час вийшов у світ зі своєю дружиною. Пара з'явилася на вечірці на честь дня народження самого артиста, після чого шанувальники приділили особливу увагу персоні Анни Андрійчук-Завгородньої.

Днями на особистій сторінці в Instagram дружина Олексія Завгороднього опублікувала спокусливу фотографію в леопардовому купальнику. Не дивно, що Андрійчук-Завгородня спровокувала нею фурор у Мережі.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі
Показати ще

"Що Аня, що Настя – обидві очей не відірвати! Ось такими повинні бути дівчата! З фігурою, з гумором!!! Так тримати, дівчата!!!", "Блін, відстала від моди, зараз це круто фоткатися з козирком на очах?", "Дуже підтягнута, крута фігурка. А ще мені дуже подобається ваш купальник! Де можна придбати такий?" – коментують захоплені шанувальники.

Нагадаємо, фото Потапа і Каменських зворушило українців до сліз.

Раніше Знай.uа повідомляв, Могилевська випадково засвітила голі сідниці.

Також Знай.uа писав, Каменських у бікіні блиснула соковитими формами на пляжі.