В останній день тижня і місяця - 31 травня в школах України пролунав і останній дзвоник. Саме в цей день випускники станцювалипрощальний шкільний вальс, а їхні батьки зі сльозами на очах проводжали своїх дітей в нове, доросле життя.

Діти зіркових батьків сьогодні також останній раз переступив шкільний поріг. Про це схвильовані знамениті батьки розповіли в мережі.

Донька актриси Ольги Сумської

Хвилюючий день. Останній дзвінок! Прощай, рідна школо! Вітаємо, Анечко, рідна наша донечко, з закінченням 11-го класу! Спасибі нашим вчителям, прекрасному колективу 106-ї школи, - написала в своєму Інстаграм Ольга сумська.

У Сторіс вона виклала відео з "шкільної лінійки", де зі сльозами на очах згадує, як тільки недавно її старша донька Антоніна випускалася зі школи, а сьогодні вже і молодша. Після Сумська з чоловіком Віталієм Борисюком заспівали для випускників українську пісню.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Донька телеведучої Марічки Падалко

Випускницею в родині журналістки стала молодша донька Катерина. 9-річна Катя закінчила 4-й клас, перейшовши, в середню школу.

Це і є "День матері" сказав мені сьогодні син))) Найщасливіша з цих всіх людей - це я))) Вітаю всіх батьків з нашим найбільшим шкільним святом !, - написала в своєму Інстаграм Падалко.

На останній дзвоник вона прийшла з чоловіком-колегою Єгором Соболєвим, проводячи в наступний клас ще й двох своїх дітей - дочку Марію і сина Михайла.

Донька ведучого Дядф Жори

У доросле життя прийшли провести свою доньку і Дяда Жора разом із дружиною Наталею Мічковською. Їхня Уляна випустилася з 11-го класу.

Сьогодні особливий ранок !!!) Наша Ульяша випускниця. Не віриться, що так швидко пролетіли 11 років начебто недавно стояли на 1-му дзвінку в 1 класі, а тут татам і останній дзвінок 11 клас)) Стоїмо з Наташею, радіємо і пишаємося за дочку і всіх діток випускників) Вітаємо тебе наша Уляна! Всіх випускників і батьків зі святом !, - написав у своєму Інстаграм Дядя Жора.

Донька дизайнера Aina Gasse

Відома дизайнер, засновниця бренду Aina Gasse прийшла на "шкільну лінійку" підтримати свою доньку-випускницю Богдану. Айна виклала фото в фейсбук без будь-яких слів, просто зі смайлами, які виражають любов і ейфорію.

🥰🥰🥰🥰

Geplaatst door Aina Gasse op Vrijdag 31 mei 2019

Нагадаємо, Сумська з чоловіком перетворили останній дзвінок дочки на зіркову вечірку

Як повідомляв портал Знай.ua, київські школярі "гаряче" відзначають Останній дзвоник

Також Знай.ua писав, Ольга Сумська показала своїх дівчаток і довела дописників до сліз.