Популярний російський співак Сергій Лазарєв, якому приписують роман з українською співачкою Ані Лорак, не перестає тішити шанувальників новими фото і відео зі свого особистого життя. Не дивлячись на те, що він хотів закрити всі соцмережі після Євробачення, в чому зізнався в інтерв'ю Регіні Тодоренко, свої слова діями він не підтвердив на радість усім фанам.

Сергій Лазарєв
Сергій Лазарєв

На своїй сторінці в соціальній мережі Instagram він поділився архівним відео, на якому його син Микита ще зовсім малюк. Лазарєв вчить дитину видавати звуки, які багато підписників співака вважають непристойним.

"З Днем Захисту Дітей!! Микитка! Мій сенс життя і головний мотиватор!! Знайшов це архівне відео ! Як же швидко він зростає... вже скоро в школу" - написав Сергій.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Одним з перших відео прокоментував російський артист эстради і гуморист Максим Галкін, який також є чоловіком примадонни Пугачової. Він зазначив, що Алла лає його, коли він вчить дітей таким звукам.

Також, в коментарях відзначилася і Катерина Варнава. яка зазначила, що це "найкращий син і татусь", не пройшла повз і Ані Лорак, яка просто поставила кілька сердечок під фото.

Інші фоловери Лазарєва теж відзначилися в коментарях:
"Бітмейкеры зібралися", "Ви обидва такі милашки!", "Божечки,смішний повторюшка. Улюблені мої", "Яка краса. Моє серце розірвалося на 100 маленьких шматочків", "Як не вистачає цьому відео мами", "Ну зовсім не схожий на вас", "Це найдорожчі емоції. Найцінніші спогади. Своїх дітлахів теж постійно згадую маленькими. Навіть їхні емоції з народження ще в пологовому будинку пам'ятаю.", "По-моєму,ви просто найкращий батько".

Нагадаємо, Білан підготував Лазарєва до Євробачення.

Як повідомляв Знай. ua, Лорак і Лазарєв підтвердили роман однаковими нарядами.

Також портал Знай. ua писав, що Тодоренко і Топалов записали музичне відеозвернення до Лазарєва.