У суботу, 1 червня відбувся фінал Ліги чемпіонів між Ліверпулем та Тоттенхемом. Під час матчу на поле вибігла пишногруда дівчина у купальнику. Через це на 19-й хвилині гру довелося призупинити, її вивели з поля.

Після інциденту сторінка дівчини в Instagram просто вибухнула від активності. Кількість її підписників збільшилася з 300 тисяч до понад 2 мільйонів. Зараз аккаунт заблоковано. Однак увагу привернуло те, що в реальності вона виглядає дещо не так, як на фото.

Дівчину звати Кінсі Воланскі. Ось так вона виглядала, коли її намагалися втихомирити на матчі "Тоттенхема" з "Ліверпулем". На купальнику Воланскі красувався напис Vitaly Uncensored — назва сайту російського блогера Віталія Здоровецкого.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Дівчина таким чином прорекламувала сайт для дорослих і зараз він займає першу позицію по відвідуваності за даними Google.

У мережі порівняли фото Кінсі Воланскі у соцмережах та фото з матчу. на них можна знайти разючі відмінності й сліди фотошопу.

Нагадаємо, Ліверпуль завдав нищівного удару по Тоттенхему: грав рукою.

Як повідомляв Знай.uа, легендарний Маркевич поділився планами щодо збірної України: "Дайте пограти".

Також портал Знай.uа писав, приголомшливий фінал Ліги Чемпіонів змусив ахнути весь світ.