Офіційно стало відомо, що у Потапа і Насті Каменських відносини лише в день весілля. Фанати раділи за своїх улюбленців, а пара вже навіть встигла не тільки відіграти торжество, але і відпочити в медовому місяці, передає Politeka.

Чутки про стосунки співачки Насті Каменських і продюсера Потапа з'явилися давно. Однак ніхто з них жодного разу не підтвердив їх аж до дня одруження.

Відразу після розкішного весілля, на якій були присутні багато зірок українського шоу-бізнесу, Потап і Настя вирушили у весільну подорож до Туреччини.

З жаркого курорту парочка публікувала романтичні фотографії. Так, вони показували, як відпочивають на пляжах і яхті. Під новим знімком, де вони позують на тлі літака, репер повідомив, що вони з Настею вже повернулися додому, але їх медовий місяць триває. І це незважаючи на те, що Потап і Настя на час опиняться в різних місцях.

Популярні новини зараз
Добровільний візит до ТЦК не врятує від штрафу: за що покарають деяких чоловіків Vodafone порадував абонентів безкоштовним інтернетом: як отримати ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить
Показати ще

"#honeymoon триває! Правда я В Одесу на концерт з @mozgiband, а @kamenskux на свої концерти! #bearanddiamond", - пише Потап.

Фанати активно обговорювали публікацію і прийшли в захват від романтичної фотографії. Багато засипали їх компліментами і відзначили шоколадний загар пари.

"Класні", "красиві)", "Мені здається це тільки для піару і іншого", "Вже чекаємо в Одесі!", "Такі засмаглі", "Щастя вам і благополуччя", "Які ж красиві", "Замало відпочили", "Як шоколадки", - пишуть коментатори.

Нагадаємо, Потап і Настя Каменських повернулися додому, але медовий місяць триває.

Як повідомляв Знай. ua, спокуслива Каменських притиснулася до Потапа попою, як у Кім.

Також Знай. ua писав, що Настя Каменських потерлася булочками про Потапа прямо на людях.