Відома українська співачка Віра Брежнєва, дружина Костянтина Меладзе, яка нині часто виступає в Росії, поділилася з фоловерами в Instagram незвичайним відео. Знаменитість виставила уривок з фотосесії, позуючи на екстремальній висоті. Так, артистка без будь-якої страховки всілася на скляну огорожу однієї з висоток в Каліфорнії, тримаючись лише ногами.

"Коли ти виріс на 14му поверсі, тобі не страшна висота!", - пожартувала Брежнєва. Фолловери перелякалися: "Вєрааа, моє серце завмерло від страху за вас на такій висоті!!!✨", "Ще трохи відкинутися назад і все! Не смішно насправді, публічна особа. Зараз підуть повторювати за вами. А нам потім збирай вас по частинах", "Страшно за вас стало", "Ой, мені навіть дивитися, шановна Віра, страшно)))", "ббрррр як же страшно 😭", "Вау 😻😻😻крута віра 😍♥️❤️принцеса 👑☺️".

Популярні новини зараз
Стосується всіх власників карток "Ощадбанку": важливі зміни Українцям оголосили про нові виплати у жовтні: треба поквапитись, щоб вистачило на всіх Замість кількох виплат — одна: українцям платитимуть нову соціальну допомогу Субсидії призначатимуть за новими правилами: як зміняться комунальні пільги українців
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Віра Брежнєва поділилася в Instagram спільним знімком з 17-річною дочкою Сонею. Шанувальники не одразу зрозуміли, де мама, а де донька, адже вони схожі між собою, як дві краплі води.

Також знаменитість показала спільний знімок з Джастіном Бібером і його нареченою Хейлі Болдуін.