Популярний український шоумен та ведучий Сергій Притула підрахував своїх фоловерів. Виявилося, що в цьому році їх кількість зросла на 200 тисяч чоловік.

Сергій почав вести профіль у соціальній мережі Instagram з 2014 року. На даний момент на сторінку шоумена підписано понад 640 тисяч чоловік.

При аналізі сторінки з'ясувалося, що за провідним здебільшого стежать саме дівчата і жінки. Їх серед всієї аудиторії 66%. Цікаво, що найбільше у Притули передплатників з України, Польщі та США. Проте є у нього ще шанувальники з Монголії, Німеччини, Чехії та Італії.

Сергій подякував своїх фанатів за те, що поширюють і підтримують ті йдемо, які є для нього не просто "бажанням висловитися".

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Астролог побачив у травні "лихо" для України Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Спасибі вам, мої фолловери, за те, що ви завжди тримайте мене в тонусі. За те, що ви є донорами мого волонтерства. За те, що репостите мої записи, які, іноді, мають необхідність бути чимось більшим, ніж просто моїм бажанням висловитися. Я страшно радий, що ви є в моєму житті. Хоча час від часу дружина лає мене за те, що я дуже багато часу проводжу в мережі. Але я радію кожен раз, коли усвідомлюю, як ми можемо бути корисними один одному", - резюмував шоумен.

Нагадаємо, Никитюк розповіла, хто зверху у відносинах з Притулою.

Як повідомляв Знай. ua, Притула по-біблійному звернувся до опустившим руки українцям.

Також Знай. ua писав, що Притула забавно згадав бурхливу молодість.