Український гуморист, актор і телеведучий Сергій Притула часто ділиться новинами свого зіркового життя з шанувальниками на своїй сторінці в Instagram. Його пости не бувають нудними часто приправлені хорошим гумором. Так і в цей раз Притула вирішив поділитися з шанувальниками чимось кумедним. Як виявилося, телеведучий став актором озвучки мультфільму "Секрети домашніх тварин".

На своїй сторінці в соціальній мережі Сергій Притула опублікував фотографію, на якій позує поруч з постером мультфільму. А в підписі до цього кадру розповів про свою роль в озвучці на українську мову цієї стрічки. На знімку телеведучий постав на огляд публіки у світлій футболці з морквою в руці. І це не дивно, адже Сергій зіграв в озвучці милого кролика "Сніжка".

У підписі до фото Сергій Притула написав: "Ну що… скучили по Сніжком?! Озвучив улюбленого кролика у другій частині "Секретів домашніх тварин"! Буде смішно, гарантую! Давайте в кінотеатри з 30.05!". Шанувальники не пройшли повз і почали активно обговорювати нове фото на сторінці свого кумира, а також його роль в озвучці мультфільму.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"Ой, круто, чекаємо", "Чекаємо з нетерпінням", "Обов'язково сходимо", "З вами цей кролик ще крутіший", "Сходимо звичайно", "Оце морква", "Круто, сходимо з донькою", "Обов'язково підемо", "Напевно, вас уже називають Сніжок?", "А я у захваті від вашої озвучки у Викраденій принцесі", "Сніжок був крутим з твоєю озвучкою, вже давно чекаємо другу частину", "Ти найкращий ведучий", "Однозначно, найкращий персонаж мультфільму", "Швидше б уже", - пишуть захоплені фанати в коментарях до фото.

Нагадаємо, пародія на Добкіна обернулася відром бруду для Притули.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що промова Притули про Томос зачепить навіть атеїстів.

Також портал "Знай.uа" писав, що священик відповів Притулі на промову про Томос.