Відома українська співачка, солістка групи "Время и Стекло" Надя Дорофєєва порадувала фанатів в Instagram новим фото. Нещодавно знаменитість похвалилася відвертим сценічним вбранням, у якому заспівала на НСК "Олімпійському" у Києві разом з Дмитром Монатіком. Так, артистка приміряла пікантне фіолетове боді, поверх якого прикрила розкішне тіло прозорою накидкою бузкового кольору, а образ від українського дизайнера доповнила колготами в сіточку, прикрашеними масивними каменями.

"Яка вчора була божевільна енергетика на Олімпійському . Фото за 5 хвилин до виходу ...Така серйозна 😂 . Окреме спасибі за мій костюм неймовірному @ivfrolov", - поділилася емоціями Дорофєєва. Фолловери залишилися в захваті: "Надя, ви з Монатіком просто бомба❤️🔥 це назавжди в моїй голові це прекрасний вступ 💕", "Дууже красивий образ😍😍😍😍величезне Спасибі за такий шалений виступ!!!!!♥️♥️♥️🙏Кращі артисти!!!❤️❤️", "Красива 🦋😍", "НАДЮША, ТИ ПРОСТО БОМБА🔥😻😻😻😻", "БОМБІЧНА😘 Краса сяє ❤️🔥".

Популярні новини зараз
Пенсіонерів змусять платити: важливе звернення податківців Школярам вводять суттєві зміни: сильно вплинуть на освіту дітей Українцям оголосили про нові виплати у жовтні: треба поквапитись, щоб вистачило на всіх Ніякої "бусифікації": ТЦК суворо окреслили повноваження
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Надя Дорофєєва порадувала фанатів дуже лагідним знімком з мамою Ольгою.

А ще Дорофєєва позувала для видання JetSetter в тілесному боді і стильній вініловій смарагдовій накидці. Артистка зізналася, що тепер це одна з її найулюбленіших зйомок.

Також Надя давала концерти в Туреччині, гастролюючи по різним готелям і зізналася, що таким чином можна поєднувати роботу з відпочинком, хоча п'ятий концерт поспіль дається важко.