Відома українська співачка, солістка групи "Время и Стекло" Надя Дорофєєва порадувала фанатів в Instagram новим фото. Нещодавно знаменитість похвалилася відвертим кадром в червоному бікіні, засмагаючи на моторному катері. Так, артистка засвітила ідеальну струнку фігуру, а ще взяла участь в фотосесії, яку поки тримає в секреті.

"Київ. Літо. Зйомка .", - лаконічно підписала Дорофєєва. Фолловери залишилися в захваті: "Шикарна❤ Неймовірна❤ Бомбезна❤ Сексуальна❤❤❤😘😘😘🔥🔥🔥🔥🔥🥰🥰🥰🥰🥰🥰", "Надя 😍🔥", "Навіть не вистачає слів щоб описати твою неймовірно красиву фігуру. Одним словом ти ЧУДОВО ВИГЛЯДАЄШ😳😱🤤😍💔", "Я бачу небезпеку і це прекрасно😍", "Літо тільки почалося, а ти вже як шоколадка 😍", "А фігурка просто вауууу))) Кожна дівчинка хоче собі таку фігуру як у тебе🥰🥰🥰❤❤❤".

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Надя Дорофєєва порадувала фанатів дуже лагідним знімком з мамою Ольгою.

А ще Дорофєєва позувала для видання JetSetter в тілесному боді і стильній вініловій смарагдовій накидці. Артистка зізналася, що тепер це одна з її найулюбленіших зйомок.

Також Надя давала концерти в Туреччині, гастролюючи по різним готелям і зізналася, що таким чином можна поєднувати роботу з відпочинком, хоча п'ятий концерт поспіль дається важко.