Відома українська телеведуча Леся Нікітюк порадувала новими знімками в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася розкішним кадром в жіночному образі, заінтригувавши новим сезоном популярного шоу "Хто зверху". Так, артистка приміряла коротеньке синє плаття з відкритими плечима і глибоким декольте, однак зізналася, що тепер проект будуть знімати в павільйоні.

"Це буде ще один кльовий сезон 😊 чекаєм на наш шановний шоу-бізнес..в павільйоні! Зразу кажу - дєнєг Нєт😆", - пожартувала Нікітюк. Фолловери не пройшли повз: "Жриця!", "Ще не бачила такої красивої сукні,дуже гарна))", "На Гюрем схожа🙈🙈🙈🙈", "Як казав Серьожка на Марічку : Богіня 😉👍", "Лесюня ти красуня ❤️", "Гордість бере за наших українських красунь!!!!👍🌷🌷🌷", "Дуже класно виглядаєте😍", "Гарна така 😍".

Популярні новини зараз
В Україні впроваджують новий спосіб оплати за тепло: що тепер робитимемо Крутіший за Audi та BMW: український преміум кар Leleka підкорив серця автолюбителів Ціни на популярний продукт взлетіли до небес: чому українці вирішили його ігнорувати Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Леся Нікітюк взяла участь у популярному українському шоу "Танці з зірками" і після першого ж ефіру пошкодила руку.

Також знаменитість нарешті показала свого партнера на шоу "Танці з зірками".

А ще артистка в білому купальнику і футуристичних окулярах засвітила всі пікантні місця, а фанати залишилися в захваті.