Скандальний український співак і автор пісень Віталій Козловський дуже активно веде свою сторінку в соціальній мережі Instagram. Нещодавно знаменитість похвалився новеньким фото, нарешті позуючи в одязі і не виставляючи напоказ голий торс. Так, артист вирішив поговорити з прихильницями на тему ревнощів, зазначивши, що йому "чужого не треба".

"А вам подобається, коли вас ревнують до всіх?
Пишуть мені тут «бідні» чоловіки прихильниць, побачивши, що я їх дружинам надсилаю у відповідь на різні позитивні відео з моїми піснями серця 💕 (встигніть побачити в сторіз). Чи, може, ви теж вважаєте, що це свого роду підкат?))) Мені чужого не треба! Хоча, я частково розумію таких чоловіків, бо коли закоханий, сам стаю неабияк ревнивий. Але це так марнотратно... У відносинах важливо довіряти один одному! Проговорювати деколи по кілька разів, якщо необхідно, деякі моменти, щоб ні у кого не виникало жодних питань і приводів для ревнощів😉", - поділився емоціями Козловський. Фолловери почали обговорювати і філософствувати, проте багато хто так і не прийшов до якогось спільного висновку.

Популярні новини зараз
В Україні легкові авто ТЦК беруть на облік: що загрожує власникам Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників "Працював усе життя, а користі - нуль": чи можуть українські пенсіонери продати свій стаж
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Віталій Козловський показав новий знімок біля літака, заявивши, що страждати - це дуже зручно, але більше він цим займатися не хоче.

А ще артист все-таки показав знімок в одязі. Ну, не зовсім. Щоб хоч якось похвалитися фігурою, він зробив з сорочки короткий топ.