71-річна мати американського відомого підприємця Ілона Маска, Мей Маск виклала світлини в дизайнерському одязі з колекції українського бренду Darja Donezz. Відповідні фото у костюмі Мей Маск опублікувала у свєму Instagram-акаунті.
Читайте Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Слід зазначити, що у цьому дизайнерському вбранні Мей з’явилася на форумі Health Summit, який нещодавно проходив у Нью-Йорку, США.

“Мені було дуже весело розповідати про харчування, модельний бізнес і про те, як індустрія здоров’я може орієнтуватися на людей старших за 50 років у соціальних мережах. Спасибі Instagram і Facebook за запрошення. Мені дійсно подобається ділитися такими перлинами мудрості і тим, як соціальні мережі допомогли моїй кар’єрі”, – написала мати Ілона Маска, зазначивши що її вбрання розробив бренд Darja Donezz.

Нагадаємо, супутники Ілона Маска пролетіли над Україною.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Як повідомляв Знай.uа Ілон Маск створив легальну смертоносну зброю.

Знай.uа писав, SpaceX успішно вивела на орбіту 60 супутників із глобальним безкоштовним інтернетом.