Відомий український співак, клавішник, актор, саундпродюсер та DJ, а для багатьох відомий як колишній учасник колективу DZIDZIO Назарій Гук (JULIK) розповів “Знай.ua”, як потерпав від зайвої уваги шанувальниць.

За словами Гука, дівчата завжди чіплялися та продовжують чіплятися до нього.

“Зазвичай, це відбувається під час гастролей, найголовніше - різними способами. Хтось на серветці залишає номер телефону, а хтось просить купити коктейль. Я вже звик до цієї уваги. Звісно, приємно, та у мене є кохана людина. Найдивакуватішим приставанням було, коли під час концерту жінка почала мене просто мацати за сідниці”, - з посмішкою розповів JULIK.

Незважаючи на молодість, Назарій вже давно одружений та має сина.

Назарій Гук з родиною

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

“За період участі у гурті Дзідзьо, моя дружина побачила дуже і дуже багато всього. Cпочатку Катя реагувала на всі ситуації бурхливо та згодом усе змінилось. Вона вже звикла до надмірної уваги в мій бік. За 10 років подружнього життя наші стосунки перевірені не лише часом. Звісно, підозрюю, що ревнощі присутні, та вони лише показують відданість та почуття до мене”, - зазначив музикант.

Назарій пригадав один випадок, коли одна з шанувальниць вирішила першою спокусити співака.

“Під час одного з виступів у Закарпатській області я вирішив трішки відпочити та пішов фотографуватись з фанатами. І тут до мене підійшла дівчина та захотіла купити мені коктейль, таким чином вона показала симпатію до мене. Дуже дивні та незвичні відчуття, коли дівчина пропонує тобі випити за її рахунок, зазвичай все відбувається навпаки (сміється)”, - поділився JULIK.

Юлік та Дзідзьо

На сьогоднішній день артист плідно працює над наповненням свого першого альбому, займається спортом та гастролює.

Нагадаємо, у вересні 2017 року Назарій Гук вирішив покинути гурт DZIDZIO та розпочати сольну стежку DJ.

Раніше, JULIK поділився подробицями, як святкував Великдень у Львові.

Як повідомляв “Знай.ua”, DZIDZIO, Сумська, Осадча та інші зірки приодягнулися до Дня вишиванки.

Також “Знай.ua” писав, що Потап відверто розповів про "весілля століття" з Каменських.