Відома українська співачка Віра Брежнєва, дружина Костянтина Меладзе, яка нині часто виступає в Росії, поділилася з фоловерами в Instagram незвичайним фото. Знаменитість виставила чорно-білий кадр з офіціантами і шеф-кухарем ресторану, де пройшлася лише в боді і колготах заради зйомок новенького кліпу "Я не святая". Так, артистка запропонувала шанувальникам записати власне відео, найкраще з яких отримає чудовий приз.

"Я кайфую від того, що всі оцінили мій образ і сміливий вихід у новому кліпі #Янесвятая 💥
Тепер ваша черга запалити 💣
Зробіть відео вашого найсміливішого виходу під #ЯнеСвятая і ставте хештег
Три кращих відео виберу за хештегом 30го червня . Переможці отримають класні призи 😉 !!
Відео з датою раніше сьогоднішньої не враховуються))🙌🏻", - поділилася новинами Брежнєва. Фолловери взялися коментувати: "Супер пісня,чудова ви💥🔥🥰😍", "Шикарна Віра😍", "Який щасливий кухар", "Віра,Ви прекрасні! І завдяки вашим красі, доброті і життєлюбності хочеться себе струшувати і йти тільки вперед!", "Як завжди🔥".

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
У темряві збираємо на ремонт? Влітку тарифи на світло для простих українців зростуть до 4,8 грн "Працював усе життя, а користі - нуль": чи можуть українські пенсіонери продати свій стаж Українських водіїв внесуть до Реєстру військовозобов'язаних: чого чекати з червня 2024 року Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Віра Брежнєва поділилася в Instagram спільним знімком з 17-річною дочкою Сонею. Шанувальники не одразу зрозуміли, де мама, а де донька, адже вони схожі між собою, як дві краплі води.

Також знаменитість показала спільний знімок з Джастіном Бібером і його нареченою Хейлі Болдуін.