Телеведуча Регіна Тодоренко відверто розповіла про те, коли вони з Топаловим планують друге поповнення у родині. Про це передає Clutch.

Екс-соліст групи Smash!! Влад Топалов і телеведуча Регіна Тодоренко нещодавно вперше стали батьками. З появою сина Михайла у пари додалося турбот. Їм довелося істотно змінити свій робочий графік, щоб мати можливість займатися вихованням малюка. Але це, судячи зі всього, парочці в радість, адже вони вже замислюються про другу дитину.

Читай Знай.иа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

В інтерв'ю Тодоренко зазначила, що вона хоче дівчинку. Топалов її в цьому цілком підтримує.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

"Ми вже хочемо дівчинку! Я коли вийшла з пологового будинку, відразу сказала, що в принципі не проти народити ще раз. Просто сам процес такий довгий! Спочатку ти виношуєш дев'ять місяців, потім ще рік годуєш. Багато у чому доводиться обмежувати себе – у їжі, у подорожах. Але все одно хочеться дітей. Багато!", — поділилася артистка.

Нагадаємо, Регіна Тодоренко поділилася трепетним знімком з чоловіком, зізнавшись у дивних почуттях.

Раніше Знай.ua повідомляв, чоловік Тодоренко Топалов дав відверте інтерв'ю про життя з Регіною.

Також Знай.uа писав, Тодоренко зворушила уроками музики з маленьким сином.