Відома українська телеведуча і співачка Регіна Тодоренко, яка нещодавно народила первістка російському артисту Владу Топалову, часто привертає увагу фанатів незвичайними постами в Instagram. В цей раз знаменитість опублікувала спокусливе фото з Дубая, куди літала відпочивати і знімати рекламу.

Так, на фото, яке з'явилося на сторінці Тодоренко, вона позує у відвертому мереживному купальнику чорного кольору, який підкреслює пишний бюст. Однак цей купальник видно тільки наполовину – зверху, низ же приховано за білим рушником, яким Регіна обмоталася. Зверху вона накинула довгу світлу сорочку. Волосся Тодоренко розпущене і розпатлане вітром, а на обличчі легкий природний макіяж і промениста усмішка.

У підписі до фотографії Регіна Тодоренко розповіла про зйомки і про те, як сильно вона схудла після пологів. "#Calzedonia. Зняли шалено красиву кампанію купальників! Я схудла на 18 кг, чим дуже пишаюся! Готові до літа? Як там справи з ЗСЖ і ПХ? #регинатодоренко. Фото – @alisaboha. Mua&hair – @yanabuzychkina", - написала Тодоренко.

Популярні новини зараз
"Втратимо територію України аж до Дніпра": командир Президентської бригади налякав прогнозом Орендарі можуть привласнити житло? Що треба знати Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень
Показати ще

Така публікація не залишилася без уваги численних шанувальників Регіни, і вони почали активно коментувати відео Тодоренко. Багато захоплюються працьовитістю Регіни і бажають їй успіхів, а інші переживають, що вона так швидко повернулася до роботи і мало часу приділяє дитині.

"Красива", "Дуже красива", "Регіна, як Ви скинули вагу?", "Ви красуня. Я теж мрію скинути, будую великі плани на цю справу, коли народжу", "Виглядаєш відмінно", "Яка гарна", "Регіна, які груди, у вас же їх зовсім не було, дитина зробила вас сексі", "Розтяжки є?", "Регіна, ви і раніше завжди сяяли, а тепер тим паче", "Нереально красива", "Розумниця, так тримати", "Регіна, ти шикарна! Захоплююся тобою", "Яка яскрава!", - пишуть в коментарях до фото.

Нагадаємо, Тодоренко і Топалов роздають шанувальникам мерседес, гроші та техніку.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Регіна Тодоренко повернулася до зйомок свого шоу, ще й чоловіка експлуатує.

Також портал "Знай.uа" писав, що Регіна Тодоренко показала будинок своєї мрії.