Настя Івлєєва – відома російська телеведуча, актриса і відеоблогер. Дівчина прославилася завдяки Instagram, а також як ведуча телепередачі про подорожі "Орел і Решка. Перезавантаження". Івлєєва також має своє власне шоу, в яке запрошує зіркових друзів, воно виходить на YouTube. Настя активний користувач соцмережі Instagram, де у неї налічується майже 12 мільйонів підписників. Свою аудиторію Івлєєва часто радує новими фото і відеопостами.

Читайте Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Цього разу Настя Івлєєва вирішила показати шанувальникам зухвале фото, верхи на автомобілі. Як видно на фото, телезірка залізла на капот "Геліка" і прийняла неприродну позу. На ній темні лосини з оригінальним принтом і короткий чорний топік. При цьому телезірка засвітила татуювання на руках, які сподобалися не всім її шанувальникам. Хоча більшість в захваті від зухвалого образу Насті.

Популярні новини зараз
Добровільний візит до ТЦК не врятує від штрафу: за що покарають деяких чоловіків Додаткова підтримка пенсіонерів: нова виплата 944 грн на місяць ТЦК збирає досьє на кожного: які дані вашої біографії знатимуть обов’язково Водоканали почали відключати неплатників: який борг вважається "критичним"
Показати ще

Нагадаємо, Настя Івлєєва розповіла про свій перший раз з мажором.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Настя Івлєєва зірвала зйомки через наркотичну залежність.

Також портал "Знай.ua" писав, що зірка "Орла і решки" відмовилася від українського громадянства.