Старша донька артистки студії "Квартал 95" Олени Кравець продемонструвала дуже дорослий образ з червоною помадою. Про це передає Clutch.

Артистка студії "Квартал 95" і засновниця "Жіночого кварталу" Олена Кравець не так давно познайомила шанувальників зі своєю старшою дочкою — Машею Кравець. У лютому 2019 року їй виповнилося 16 років. Однак незважаючи на свій юний вік, дівчина веде активне світське життя і робить перші успіхи в танцювальній кар'єрі. Крім того, її сторінка в Instagram рясніє фотографіями з подорожей. Донька Кравець вже встигла побувати у Нью-Йорку, Парижі, Лондоні, Відні та багатьох інших містах Європи та Америки.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Так, нещодавно Маша Кравець опублікувала нове фото, на якому постала у вкрай провокаційному образі. Вона нафарбувала губи червоною помадою і зробила недбалу укладку. Зухвалий макіяж дівчина "доповнила" сітчастими колготами і дивною позою.

Популярні новини зараз
У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

У коментарях 16-річну доньку Кравець засипали компліментами. Проте знайшлися і ті, хто вважав такий зовнішній вигляд неприйнятним для підлітка.

"Ти так сильно схожа на свою матусю", "Вогонь, така красуня", "Моя супер крихітка. Машкет, ти неймовірна", "Дуже вульгарно", "Маша, вау!!!!! Ти неймовірна красоточка", "Красива і чарівна!!", "Занадто яскравий мейк", "Виглядаєш старшою за свій вік", — пишуть в Мережі.

Нагадаємо, Кравець з Кварталу 95 приміряла образ принцеси.

Раніше Знай.uа повідомляв, у мережі опублікували раніше невідоме фото Зеленського і зірок Квартал 95.

Також Знай.uа писав, Кравець із Квартал 95 не витримала літньої спеки і показалася у всій красі.