Jerry Heil, справжнє ім'я якої Яна Шемаєва, стала справжньою інтернет-сенсацією. 23-річна українська співачка, кавер-виконавиця і відеоблогер народилася у Василькові і за короткий час встигла досягти небувалої популярності.

Jerry Heil

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Не так давно дівчина дала ексклюзивне інтерв'ю у розважальному шоу "Слава+", яке виходить на YouTube кожного тижня.

Виконавиця хіта "ОХРАНА_ОТМЄНА" під час інтерв'ю розповіла про початок своєї зоряної кар'єри на відео-платформі і те, скільки грошей вона зараз заробляє в YouTube.
За словами самої Jerry, вона не вкладає жодної копійки в розвиток свого YouTube-каналу і жодного разу не виводила зароблені гроші. А все тому, що вона раніше займалася каверами, а монетизація з них йде авторові оригінального треку.

Популярні новини зараз
Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Jerry Heil

"За рік існування каналу там накопичилося півтори штуки чи щось таке", - коротко додала співачка.
Також Jerry Heil зазначила, що на корпоративах не виконує каверів, завдяки яким і стала відомою на YouTube. А ціна її виступу залежить від самого заходу.
"Ми стартували з тисячі доларів і далі ціна вже зростає"
- зізналася Яна.

Артистка також розповідає, що написана нею пісня коштує більше тисячі доларів і, на даний момент, вона продала 3 пісні.

Також, в інтерв'ю дівчина розповіла і про проблеми з законом, які наздогнали її після каверу на пісню популярної групи Imagine Dragons, адже вона порушила авторське право.

Ведучий зазначив, що партери співачки, які займаються її промо, також займаються і Олею Поляковою. На питання про те, як Полякова поставилась до того, що у неї з'явилася конкурентка, дівчина відповідає просто:
"Ти думаєш це конкурентка? Мені здається, що я більше представниця тінеджейрів. Полякова жінка, а я така дівчинка."

Jerry Heil зізнається, що думала про те, щоб написати пісню Ользі, але їй здається, що, насправді, там більш глибокий зміст, ніж здається і тому важко писати.

Нагадаємо, Полякова представила нову команду жіночої партії.

Як раніше повідомляв "Знай.ua", Полякова заговорила про тьолок і канібалізм.

Також "Знай.ua" писав про те, що розлючена Полякова накинулася на хейтеров через дітей.