Нещодавно зірки улюбленого українцями гумористичного шоу "Квартал 95" Олена Кравець та Євген Кошовий взяли участь у ще одному популярному проекті "Хто зверху?", ведучими якого є Сергій Притула та Леся Нікітюк. Так, артисти приміряли на себе дуже смішні образи, позуючи в костюмах джигіта і індійської танцівниці, а фан-сторінка заінтригувала кумедними кадрами.

"Здавалося б, не існує вже таких образів, які @lennykravets і @evgenii.koshevoiна собі не приміряли. Але ж ні! "Хто зверху?" це довели. Дивіться восени на @novy_channel.", - свідчить підпис під серією фото. Фолловери не пройшли повз: "Женя просто красуня 🔥😂", "Женька в своєму репертуарі😂", "Красені 😍😍😍", "Женя відпадний😹😹😹😹😹", "Браво!!!!👍👍👍".

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Олена Кравець приміряла образ принцеси.