Відома українська телеведуча Леся Нікітюк, яка дійшла до фіналу шоу "Танці з зірками", але не перемогла в ньому, часто ділиться з підписниками в Instagram новими фото та новинами зі свого зіркового життя. Так, в цей раз Леся опублікувала нове фото, яке викликало багато обговорень в соцмережі.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Так, на фотографії Леся позує в сексапільній мереживній сукні ніжного кремового кольору, яке підкреслило струнку фігуру і зону декольте. Волосся Лесі розпущене у красивій укладці, а на її обличчі легкий макіяж. Схоже, в цьому сексі-луці Нікітюк прийшла на зйомки. У підписі до фото вона написала: "К. Красиво. #лесяникитюк #хтозверху2019 #зйомки".

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари В Україні готується революція у житловій сфері Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Нагадаємо, Леся Нікітюк захопила мережу новим селфі. Телезірка поділилася милим селфі, зробленим на телефон у ресторані Vino e Cucina, який зазначила в геолокації до знімка.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Леся Нікітюк затьмарила Дубай сміливим образом.

Також портал "Знай.uа" писав, що Леся Нікітюк зайнялася улюбленою справою в аеропорту.