Відома українська співачка, солістка групи "Время и Стекло" Надя Дорофєєва порадувала фанатів в Instagram новим фото. Нещодавно знаменитість похвалилася розкішними обкладинками глянцю Pink, привітавши таким чином жіночий журнал з 15-річчям. Так, артистка позувала в коротенькому блакитному лонгсліві з червоною трояндою і блискучим нюдовим макіяжем.

"Sweet 15, @pink_magazine_ua ❤️
Pink is about beauty, fashion, style and love
Дякую, що на ваших сторінках завжди цікаво, модно і красиво 🔥 (Солодкі 15, Пінк - це про красу, моду, стиль і любов)," - трепетно підписала Дорофєєва. Фолловери не пройшли повз: "Така засмагла😳 коли встигла?", "Шалено красива😻🔥", "Ти на обкладинках журналу завжди шикарна🔥", "Красиво і модно тільки тоді коли ти на обкладинці 😻🔥", "Надзвичайно 😍😍", "Офігенна😻".

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Надя Дорофєєва порадувала фанатів дуже лагідним знімком з мамою Ольгою.

А ще Дорофєєва позувала для видання JetSetter в тілесному боді і стильній вініловій смарагдовій накидці. Артистка зізналася, що тепер це одна з її найулюбленіших зйомок.

Також Надя давала концерти в Туреччині, гастролюючи по різним готелям і зізналася, що таким чином можна поєднувати роботу з відпочинком, хоча п'ятий концерт поспіль дається важко.