Відома українська телеведуча Леся Нікітюк порадувала новими знімками в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася яскравим кадром, позуючи на яхті. Так, артистка вирушила на прогулянку по Дніпру в Києві, засвітивши довжелезні ноги і струнку фігуру в екстра-короткому чорному вбранні, доповнивши образ туфлями на невеликому підборі.

"Waiting for лайк ❤️😁", - пожартувала Нікітюк. Фолловери не пройшли повз: "Шикарна🔥але, туфлі - жах 🤣", "довгонога Красуня!!!🔥 тільки треба або зняти піджак, або що-небудь ще з одягу додати)))😎", "ніжки, попка просто клас!", "Ах, які ніжки 💥💥💥", "Які гарні ніжки у вас)))", "ти гола в піджаку?", "Круто,Леся!Ноги нереально класні тут!:-)", "Розкішна 😍".

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Леся Нікітюк взяла участь у популярному українському шоу "Танці з зірками" і після першого ж ефіру пошкодила руку.

Також знаменитість нарешті показала свого партнера на шоу "Танці з зірками".

А ще артистка в білому купальнику і футуристичних окулярах засвітила всі пікантні місця, а фанати залишилися в захваті.