Відомий український співак, який переміг у Національному відборі і став учасником "Євробачення" у 2018 році, Костянтин Бочаров, більш відомий як Melovin, і якого ще називають українським Дракулою, часто ділиться з шанувальниками новинами свого життя в соціальній мережі Instagram. Так, в цей раз артист порадував фоловерів новим фото, однак знімок схвилював мережу.

Читайте Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

На фотографії артист позує, сидячи на сходинках біля сцени, у нього змучений, втомлений вигляд, що звичайно ж помітили його шанувальники. Melovin в темних рваних джинсах і темній футболці, поверх якої у нього накидка, теж темна. Костя ніби про щось задумався, тримаючи в руці мікрофон, він не дивиться в камеру.

У підписі до фото Melovin написав: "#Полтава. ВИ БУЛИ ДУУУЖЕ ГАРЯЧИМИ! Дуже дякую за такий прийом! Пісня «Ти» звалила з ніг і мене! Обняв! До зустрічі вже завтра в улюбленому Львові на великому сольному концерті! 19:00 – клуб Малевич". Шанувальники не пройшли повз і почали активно обговорювати нову публікацію співака. Кості радять побільше спати і відпочивати, адже у нього втомлений вигляд.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Нагадаємо, Melovin виклав у мережу ряд фотографій з нової незвичної фотосесії, на якій він постав в цікавому образі.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Melovin продав свій найдорожчий талісман.

Також портал "Знай.uа" писав, що Melovin став восьминогом в продовження відомого мультфільму.