Оля Полякова написала гнівний коментар на сторінці доньки, на яку "напали" хейтеры. Про це передає Clutch.

Донька відомої української співачки Маша Полякова на сторінці в Instagram часто ділиться фотографіями повсякденного життя, подорожей і цікавих заходів. На цей раз вона опублікувала знімок з фестивалю блогерів і написала: "Прямо зараз я в Дніпрі на фесті блогерів. Тут дуже багато блогерів з усіх міст України також завтра ми будемо виступати на центральній площі Дніпра, я також буду там співати, тому всіх чекаю".

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Проте багато підписників неприпустимо відреагували на заяву 14-річної дівчинки, написавши, що вона погано співає. При цьому користувачі не соромилися у виразах і навіть ображали Машу.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

На захист підлітка виступила мама Оля Полякова. написавши гнівний, але дуже влучний коментар: "Маша, якби я слухала всіх доброзичливців у житті, я б сиділа зараз у Вінниці і строчила коменти з закритих акаунтів, під постами зірок і їх дітей, виливаючи на них своє сіре невдале життя!!!!

Але я вибрала інший шлях, навчання, розвитку і щоденної праці, той шлях, яким ти зараз ідеш!!!! Так що йди і не оглядайся на шипіння невдах, цей саунд завжди за спиною в успішних, і секрет у тому, що шипіння потім переростає в захоплений гуркіт!!!"

Крім цього, Полякова додала: "І заблокуй зараз же цих тварюк".

Нагадаємо, Кароль показала нові еротичні фото в білизні, пройти повз неможливо.

Раніше Знай.uа повідомляв, донька Олі Полякової оголила довгі ноги.

Також Знай.uа писав, Цибульська підкорила фанів відвертим фото і новими стосунками.