Українська співачка Ані Лорак розквітла після початку стосунків з 26-річним Єгором Глібом. Про це передає Clutch.

Останні кілька місяців в Мережі обговорювали стосунки відомої співачки Ані Лорак з Сергієм Лазарєвим. Приводом для такого припущення послужили спільні фотографії і відео, виходи у світ і багаторічна дружба. Однак днями трапилося непередбачене: Лорак опублікувала знімок з молодим бойфрендом Єгором Глібом.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Велика сила ховається у кожному з нас, дивовижні здібності, нескінченні джерела любові. Повір у себе!" – написала Ані Лорак під новим фото в Instagram.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

"Кароліночка, ви просто світитеся від щастя. Дуже рада, що ви знайшли нового чоловіка, і сподіваюся, що у стосунках з вами він не стане повторювати помилки минулого", "Артист, який не тільки несе добро, любов і свою музику в маси, але й нереально мотивує!", "Спасибі за слова, які дають стимул! Часом це дуже важливо – почути від когось повчання" – коментують шанувальники.

Нагадаємо, Кароль показала нові еротичні фото в білизні, пройти повз неможливо.

Раніше Знай.uа повідомляв, донька Олі Полякової оголила довгі ноги.

Також Знай.uа писав, Цибульська підкорила фанів відвертим фото і новими стосунками.