Відома українська співачка Віра Брежнєва, дружина Костянтина Меладзе, яка нині часто виступає в Росії, поділилася з фоловерів в Instagram незвичайним фото. Знаменитість виставила розкішний кадр, позуючи у відвертій коротенькій сукні з глибоким декольте. Так, артистка зізналася, що хоч її відпочинок і виглядає райським, насправді це вже 6-й переліт за 6 днів, який дається їй нелегко.

"Ілюзія інстаграмма 💫
6 польотів за 6 днів, 2 з них з безсонними ночами, багато роботи, концерти, зустрічі, зйомки..
А викладеш в інста красиву фоточку і ніхто не знає , що насправді 🤪 ось така вона , зворотна сторона 🙌🏻 і у всіх вона різна)) але фотки у всіх класні 😉", - поділилася думками Брежнєва. Фолловери не пройшли повз: "Краще активне життя, ніж сумна житуха.)", "Можна підробляти стюардесою при такому графіку. ))", "Так адже ще й в красуні особливо обдаровані постараються знайти вади 🙈", "А на фото і правда не видно безсонних ночей, на фото повна сил і життя красуня! 👍👍👍👏😘😘😘", "Від твоїх фотографій мій смартфон працює краще😁💪👍 Ти прекрасна Вірочка💓".

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Віра Брежнєва поділилася в Instagram спільним знімком з 17-річною дочкою Сонею. Шанувальники не одразу зрозуміли, де мама, а де донька, адже вони схожі між собою, як дві краплі води.

Також знаменитість показала спільний знімок з Джастіном Бібером і його нареченою Хейлі Болдуін.