Принц Уельський Чарльз відвідав знімальний майданчик нового, 25-го фільму про Джеймса Бонда. При цьому екскурсію для 70-річного принца провів сам виконавець головної ролі – англійський актор Деніел Крейг.

Читай Знай. ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

На даний момент до цих пір офіційно не повідомлялося назва нового фільму про Бонда. Принц Чарльз приїхав в той момент, коли Крейг і Рейф Файнс, який грає главу MI6 відпрацьовували одну зі сцен, в ході якої герой Фанса дає "доброго прочухана" Бонду.

Принц з цікавістю дивився на закулісся проекту, а також познайомився з актрисами Наомі Харріс і Лашаной Лінч, "дівчат Бонда" і іншими членами знімальної групи.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Спадкоємець королівського престолу обговорив з 51-річним Крейгом їх спільну любов до автомобілів Aston Martin. Як відомо, саме такі машини воліє агент 007. Так, в колекції Чарльза є раритетний Aston Martin DB5 Volante.

Раніше повідомлялося, що Деніел Крейг - відомий актор, який виконує головну роль у новому фільмі бондіани. З-за травмы ноги на зйомках йому зроблять операцію на щиколотці, після чого зйомки фільму триватимуть.

"Британському акторові Деніелу Крейгу, який виконує головну роль у новому фільмі про Джеймса Бонда, зроблять операцію із-за отриманої на зйомках картини травму", - йдеться в повідомленні.

"Деніел Крейг перенесе незначну операцію на щиколотці-за травми, отриманої під час зйомок на Ямайці. Зйомки триватимуть протягом двох тижнів, протягом яких Крейг буде відновлюватися після операції. Дата релізу фільму залишається незмінною – квітень 2020 року", – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, принц Чарльз готується до зустрічі із земляком Меган Маркл, герцогиню зухвало "відшили".

Як повідомляв Знай. ua, принц Чарльз з Каміллою показали свої королівські розваги.

Також Знай. ua писав, цікаві факти про чоловіка Єлизавети II.