Онука знаменитої співачки Софії Ротару, Соня Євдокименко зараз живе і навчається в Лондоні. Вона цікавиться мистецтвом, обожнює подорожувати і займається модельним бізнесом.

Читай Знай. ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Дівчина часто публікує знімки, в тому числі і пікантні, у своїй стрічці Instagram. Так, на новому фото дівчина позує в купальнику, який оголив її підтягнутий живіт.

Зараз Соня перебуває на відпочинку в Каннах. Саме звідти вона опублікувала фотографію в оригінальному купальнику від "Agent Provocateur".

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Дівчина постала на знімку в кольоровому купальнику оригінального фасону, вона стоїть по пояс в басейні на красивому фото. Її довге пишне волосся розпущене, а на очах темні окуляри. Геолокація до фото свідчить про те, що воно було зроблено в Каннах.

Фолловери не пройшли повз публікації і почали активно коментувати. Вони відзначали, як чудово виглядає Софія і відзначили гарний купаьник, в якому позує дівчина.

"Купальник супер😍виглядаєш чудово", "Дуже гарний купальник по фігурі ❤️", "Клас", - пишуть фоловерів.

До того ж нещодавно на своїй сторінці в соцмережі Софія опублікувала миле фото, на якому позує в стильному луці. Дівчина постала на знімку в світлому коротенькій сукні на бретельках з пишною оборкою, а з її плечей спадає теплий кардиган. Її довге пишне волосся розпущене, а на обличчі легкий макіяж. Геолокація до фото свідчить про те, що воно було зроблено в Лондоні.

Нагадаємо, внучка Софії Ротару показала кращого друга.

Як повідомляв Знай. ua, внучка Софії Ротару увлажнила Instagram фото в купальнику.

Також Знай. ua писав, що внучка Софії Ротару показала засмаглі ніжки в коротенькій сукні.