Відома українська співачка Світлана Лобода, яка живе і активно будує кар'єру в Росії, вирішила поділитися з шанувальниками найпотаємнішим. Вона активно веде свою сторінку в Instagram та часто тішить прихильниками подробицями особистого життя.

Так, цього разу Лобода, якій приписують роман з солістом німецького гурту Rammstein Тіллем Ліндеманном, засвітилася в обіймах іншого хлопця.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Лобода знову втекла з Росії, і тепер вигулює коротенькі сукні в Парижі.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

На фотографіях, які в цей раз опублікувала Лобода, вона позує в коротенькому блискучому платті чорного кольору з візерунком у вигляді драконів, які ніби обвивають груди і шию зірки. Світлана зображена в компанії французького модельєра Олів'є Рустена. За її словами, він особисто запросив її на Тиждень моди в Парижі.

Зазначимо, що останні півтора року ходять чутки про роман української співачки Світлани Лободи з солістом німецької рок-групи Rammstein Тіллем Ліндеманном. Пара неодноразово потрапляла разом в об'єктиви папараці і виходила у світ разом. Крім того, вони регулярно підігрівають інтерес до своїх відносин в соціальних мережах.

Тілль Ліндеманн та Світлана Лобода
Тілль Ліндеманн та Світлана Лобода

Зараз Світлана Лобода не заміжня. Вона виховує двох дочок — Євангеліну, яку народила від хореографа Андрія Царя, і однорічну Тільду, батька якої приховує. ЗМІ припускають, що батьком дівчинки може бути саме німецький рокер Тілль Ліндеманн.

Нагадаємо, гола Лобода показала сталевий прес і розкішні груди: "Хіба можна бути такою".

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, Лобода показала прес, але фанати його не побачили.

Також портал "Знай.ua" писав, що "безпощадна" Лобода показала, що робить за лаштунками.