Популярна українська артистка й рудоволоса красуня Світлана Тарабарова трохи менше ніж рік тому стала мамою, однак відразу після народження первістка повернулася до активної діяльності й швидко повернулася у форму. Нещодавно співачка потішила прихильників фото у купальнику й вразила струнким тілом.

Судячи з усього, Тарабарова разом із сім'єю відправилася на відпочинок до Болгарії. Новими фото артистка поділилася у соціальній мережі Instagram. Про це пише POLITEKA.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Світлана Тарабарова обрала для відпочинку купальним ніжного зеленого кольору, який надзвичайно пасує до її яскравого рудого волосся.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Окрім відпочинку, артистка встигла й попрацювати. Вона опублікувала світлину з прихильниками з концерту в Болгарії.

"Я обожнюю вас, діти ❤️ Це справжня #світла_сторона_музики ☝🏻 ⠀ став + якщо ти був сьогодні з нами!, - написала у дописі Тарабарова".

Шанувальники української артистки не пройшли повз нових світлин Тарабарової й засипали її компліментами. Так, зокрема, вони відзначили чудовий прес зірки.

"Чудового вам відпочинку", "Супер мама", ""Не уявляю вас засмаглою", "Така справжня", "Сонечко", "Прес класний", "Крута малишка", - написали вони в коментарях.

Нагадаємо, що Леся Нікітюк зробила літо ще спекотнішим: амазонка, заманює в очерет.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Тарабарова відверто розповіла про материнство.

Також портал "Знай.uа" писав, що Тарабарова з сином повертаються додому, фанати не натішаться.