18-річна донька Вілла Сміта не проти поліаморних відносин. Про це сама Віллоу Сміт заявила в розмові з матір'ю і бабусею в рамках їх спільного шоу Red Table Talk. Повідомляється, що дружина актора Джада Пінкетт-Сміт поговорила з донькою різні теми, серед яких її залежність від дорослих фільмів.

Читайте Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

У новому випуску шоу сімейство Сміт вирішило зачепити тему і поліаморних відносин, які передбачають відкриті відносини однієї людини з кількома партнерами одночасно. Ось що сказала з цього приводу дочку Вілла Сміта: "Я люблю чоловіків і жінок однаково. Я не з тих, хто схиблений на сексуальних переживаннях, а фокусуюся на емоційному зв'язку, так що я хотіла б відносини і з чоловіком, і з жінкою".

Уілл Сміт з дочкою

Популярні новини зараз
Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Гороскоп на тиждень з 15 по 21 квітня для всіх знаків Зодіаку: визнання для Овнів, перешкоди Дів та шанси Риб Абонентам Київстар та Vodafone дали важливі інструкції: інакше вигідного тарифу не бачити
Показати ще

Його дружина Джада підтримала дочку і заявила, що для неї має значення лише щастя Віллоу. А ось бабуся зірки Бенфілд Норріс не поділяє думку онуки і її матері: "Я слухаю вас і намагаюся залишатися неупередженою, але моя інтуїція підказує мені, що ваші висловлювання – це просто набір безглуздих слів".

Нагадаємо, син Вілла Сміта закрутив роман з відомим репером, фанатки ридають.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Вілл Сміт потрусив булочками і позбавив фанаток сну.

Також портал "Знай.uа" писав, що Віллу Сміту знайшли заміну в "Загоні самогубців.