Скандальна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, дуже активно веде свій аккаунт в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила дуже відверте фото у басейні, відправившись відпочивати на острів Міконос, Греція. Так, артистка засвітила підтягнуту фігуру в купальнику з леопардовим принтом, виставивши напоказ сідниці.

"My beautiful day🐯(Мій прекрасний день)", - лаконічно підписала Лобода. Фолловери залишилися в захваті: "50 відтінків синього😏😁", "А ви знали, що ви прекрасна 💞 і шикарна♥️🙏", "Дивлячись на фото, у Вас кожен день прекрасний❤️🔥🔥", "кішечка))❤️", "Коли ти вже голу себе выставишь ???", "з розуму можна зійти від такої краси! 🔥🔥 ну до такої ж міри ідеальна 🌸 gorgeous ❤️", "Господи, як шикарно😍🥰".

Читай Знай.иа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Раніше "Знай.иа" розповідав про те, що Світлана Лобода виклала дуже зворушливе фото вагітної себе і зізналася в любові молодшій доньці Тільді.

Також знаменитість виклала спільне селфи з Аллою Пугачовою і зізналася, що захоплюється їй.

А ще артистка у шкіряній сукні показала фанатам уривки з інтерв'ю, в якому розповіла про свої уподобання в музиці та кіно.