Артистка "Кварталу 95" Олена Кравець поділилася враженням про виступ на TED засновника російського фонду допомоги хоспісу "Віра" Нюти Федермессер, яка нещодавно потрапила в політичний скандал в РФ навколо виборів в Держдуму.

Читай Знай. ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Артистка поділилася відео, яке справило на неї надзвичайне враження. Вона вважає, що у Федермессер вийшло дуже сильний виступ про хоспіси. Кравець рекомендує всім виділити 20 хвилин свого часу і подивитися.

"Дуже сильний виступ TED господині хоспісу, під час перегляду якого ви будете сміятися кілька разів. У вас сьогодні буде обідню перерву або 20 хвилин на серф у фейсбуці?", - розповідає Кравець.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Під час виступу Федермессер розповіла свої історії, пов'язані з хоспісом і вмираючими від онкології людьми. При цьому її історії не тільки сумні, але і викликають місцями посмішку.

Нюта Федермессер потрапила в скандал в РФ. У червні вона все ж вирішила зняти свою кандидатуру з виборів у Мосміськдуму, в яку також балотується соратник російського опозиціонера Олексія Навального Любов Соболь. На цьому поки що конфлікт вичерпано.

Раніше повідомлялося, що зірка студії "Квартал 95" Олена Кравец прокоментувала чутки про свій похід в політику. Вона записала відеозвернення до українців.

Олена Кравець заявила, що не має наміру розпочинати політичну кар'єру. Також Кравець закликала своїх прихильників не вірити фейкам. Про це зірка Кварталу повідомила в своєму Instagram.

Нагадаємо, биография, досьє на українського шоумена, гумориста-політика Володимира Зеленського.

Як повідомляв Знай. ua, Зеленський призначив нового керівника Нацгвардії.

Також Знай. ua писав, що Зеленський жорстко поставив на місце Клімкіна.