Відома російська співачка Любов Успенська, яка дасть ювілейний концерт в Києві, здивувала несподіваною заявою – у 65 років артистка має намір стати мамою вдруге. Про таке серйозне рішення зірка естради оголосила на своїй сторінці в Instagram.

Популярна співачка навіть має намір підшукати собі донора яйцеклітини для штучного запліднення. Також Успенська висунула до потенційного кандидата ряд вимог.

"Друзі, ну що, я зважилася. І серйозно налаштована! Шукаю донора яйцеклітини для ЕКО, до якого незабаром я збираюся звернутися. Вимоги: 1. Краса; 2. Розум; 3. Талант; 4. Здоров'я; 5. Доброта; 6. Чесність. Так що, друзі, побажайте мені удачі. А недоброзичливців попрошу гуляти лісом. P. S. Інтим не пропонувати", – написала співачка на своїй сторінці в соціальній мережі.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Також Знай.uа писав про те, що Любов Успенська опублікувала у своєму мікроблозі вкрай дивне фото.

Як повідомляв раніше Знай.uа, дочка відомої російської співачки Любові Успенської Тетяна Плаксіна показала, як проходить реабілітацію після падіння з мотоцикла.

Нагадаємо, Потап написав пісню "Ти не забув" і домовився з корифеєм шансону Любов'ю Успенської.