14-річна донька супербілявки Олі Полякової викликала негативну реакцію користувачів мережі новим фото в купальнику.

Про це пише видання Сlutch. Зазначається, що нещодавно Маша Полякова опублікувала світлину, на якій вона постала в купальнику. 14-річна дівчинка позує в червоному танкіні (суцільтний купальник), виставляючи напоказ свої довгі стрункі ноги.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

До слова, подібні фото стали з'являтися в Instagram-акаунті Маші Полякової не так давно. Старша донька співачки перестала соромитися своєї фігури лише після того, як схудла на 7 кілограмів і досягла модельних параметрів.

Однак користувачам Мережі догодити складно. Підписники аккаунта Маші Полякової продовжують цькувати дівчинку. Вони пишуть їй неприємні коментарі, критикуючи фігуру і зовнішність підлітка.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"Ти гарна, а ось ззаду на тлі величезний жирний целюліт. Це у вас таких моделей хтось відібрав?",
" Жах)",
"Не дуже з тебе рятувальниця Малібу)) Плоска до жаху, фоткатися не вмієш ("
"Щур у купальнику, оригінально !!!!",
"Потрібно навчиться позувати, зачіску поміняти і тоді все буде гармонійно. А поки що яскраво виражені дрібні недоліки через не вміння подати себе і неправильний імідж. Навчіться підкреслювати свої достоїнства, зверніться до стиліста", - пишуть Маші Поляковій.

Нагадаємо, донька Олі Полякової спантеличила мережу фото в купальнику