Відома українська телеведуча Леся Нікітюк порадувала новими знімками в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася розкішним кадром, відвідавши казкову Флоренцію в очікуванні весілля Регіни Тодоренко і Влада Топалова. Так, артистка позувала на тлі культового портрета Мони Лізи, який давно викликає безліч суперечок у фахівців, примірявши розкішне біле плаття в чорну смужку і туфлі на невеликому підборі.

"Mona Lisa
Leonardo da Vinci
Fake? Or No??? 🧐
Спеціалісти стверджують, що це та сама Мона Ліза, яку написав Да Вінчі на 10 років раніше за ту, яка в Луврі!!!! Типу - молода Мона Ліза!!!
Особисто я вважаю що це оригінал😌Дуже крута картина!!! Як думаєте фейк чи ні?", - поділилася емоціями Нікітюк. Фолловери не пройшли повз: "Mona Lesia", "Думаю не фейк, як на мене, дуже реалістично, а взагалі мені здається, картина виглядає ще крутіше, тому, що біля неї стоїть Леся Іванівна Нікітюк 😂😂😂😂😂😂😂😂😂 Дуже класна фотка 😍😍😍😍😍😍😍😍😍", "Мона Ліза тут якась худіша🤔Геть щік немає🤷‍♀", "Звичайно фейк! Оригінали ми ніколи не побачимо вживу", "Фейк чи не фейк, але гарна👏👏👏".

Популярні новини зараз
Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф
Показати ще

Читайте Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Леся Нікітюк взяла участь у популярному українському шоу "Танці з зірками" і після першого ж ефіру пошкодила руку.

Також знаменитість нарешті показала свого партнера на шоу "Танці з зірками".

А ще артистка в білому купальнику і футуристичних окулярах засвітила всі пікантні місця, а фанати залишилися в захваті.