Відома українська співачка Віра Брежнєва, дружина Костянтина Меладзе, яка нині часто виступає в Росії, поділилася з фоловерів в Instagram незвичайним відео. Знаменитість виставила трепетне селфі з коханим чоловіком, катаючись по парку на кумедній рикші в Мюнхені, Німеччина. Так, артисти виглядали дуже щасливими і бадьорими, ніжно посміхаючись на камеру і один одному.

"✨#SummerVibes", - лаконічно підписала Брежнєва. Фолловери взялися коментувати: "Аааа карамельки❤️😍😍😍❤️", "Красиві, щасливі, кращі❤️", "Вело-рикша!❤️ Просто чудово!", "Який Костянтин з Вірою щасливий 😊 Віра красуня ❤️", "Які щасливі😍🙏", "Які ви хороші ! Дай вам бог всього", "Віра, Ви така гарна! ❤️", "Промениста і відкрита Віра, скромний, щасливий Костянтин. Красива пара😍".

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
"Велика активація": астролог визначив, коли українська земля позбавиться окупантів Скільки насправді чоловіків можуть мобілізувати: військовий розкрив неочікувану правду Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

Раніше "Знай.u а" розповідав про те, що Віра Брежнєва поділилася в Instagram спільним знімком з 17-річною дочкою Сонею. Шанувальники не одразу зрозуміли, де мама, а де донька, адже вони схожі між собою, як дві краплі води.

Також знаменитість показала спільний знімок з Джастіном Бібером і його нареченою Хейлі Болдуін.