Відома українська телеведуча Леся Нікітюк порадувала новими знімками в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася незвичайним фото, відвідавши казкову Флоренцію в очікуванні весілля Регіни Тодоренко і Влада Топалова. Так, артистка оселилася в розкішному готелі з видом на місто, виставивши кадр з басейну на даху і засвітивши форми в яскравому бікіні.

"Hot 🔥🔥🔥 Тераса з басейном і найкращим видом у Фло!!! Ось де треба «девишник відзначати» як вам?", - поділилася емоціями Нікітюк. Фолловери не пройшли повз: "Яка ти красива 😍 а яка фігура 😍 яке волосся 😍 очі як діаманти🤫 ідеальні брови 😁 і коліна не жирні 😈 ти прекрасна 🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹😅😊", "Леся ви бомба . Фігура 🔝🔝🔝 купальник💣💣💣 Ви найкрасивіша жінка в Україні😘😘😘", "Леся ти найкраща ❤️❤️❤️Фігура топ 💣💣💥 Ми тебе любимо❤️😍😍🥰🥰".

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Леся Нікітюк взяла участь у популярному українському шоу "Танці з зірками" і після першого ж ефіру пошкодила руку.

Також знаменитість нарешті показала свого партнера на шоу "Танці з зірками".

А ще артистка в білому купальнику і футуристичних окулярах засвітила всі пікантні місця, а фанати залишилися в захваті.