Відома українська співачка, солістка групи "Время и Стекло" Надя Дорофєєва порадувала фанатів в Instagram новим відео. Нещодавно знаменитість похвалилася відвертою фотосесією, позуючи з виконавцем і хорошим другом Позитивом на чорно-білій обкладинці чоловічого журналу XXl. Так, артисти знімалися на яхті, а Надя приміряла лише відверте боді.

"Коротко про те, як ми c @positiff бачимо сексі фотосесію 😂 @xxl_ukraine", - пожартувала Дорофєєва. Фолловери не пройшли повз: "Чому? Льоша сексі, он ноги розсовує...", "Замість сексі, вийшло супер мега сексі 😻", "За що він тримається другою рукою 🤔😁", "Неймовірна😍😘", "Дуже класна фотосесія♥️".

Популярні новини зараз
Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..." Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Субсидії вам не бачити: що не враховують українці, звертаючись по допомогу Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку
Показати ще

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Раніше "Знай.u а" розповідав про те, що Надя Дорофєєва порадувала фанатів дуже лагідним знімком з мамою Ольгою.

А ще Дорофєєва позувала для видання JetSetter в тілесному боді і стильній вініловій смарагдовій накидці. Артистка зізналася, що тепер це одна з її найулюбленіших зйомок.

Також Надя давала концерти в Туреччині, гастролюючи по різним готелям і зізналася, що таким чином можна поєднувати роботу з відпочинком, хоча п'ятий концерт поспіль дається важко.