Відома українська співачка, солістка групи "Время и Стекло" Надя Дорофєєва порадувала фанатів в Instagram новим відео. Нещодавно знаменитість похвалилася стильним кадром, позуючи у вузьких джинсах, білій маєчці і масивних кросівках. Так, артистка зізналася, що "знайшла баланс" і тепер встигає абсолютно все, засвітивши при цьому спортивну фігуру.

"Якось так добре зараз .
Дуже багато всього, дуже втомлююся , але якось все встигається і виходить відмінно 🙌🏻
Знайти баланс - це так приємно , та ще й літо таке ...💔 А як у вас ?? ", - поцікавилася Дорофєєва. Фолловери взялися коментувати: "кросівки більше ніж Надя 😂🔥", "У тебе кроси якого розміру? 😂 начебто ж не велика нога, схожа на ляльку Братц😂🔥", "Надя, кросівки відстій 🤣🤣🤣", "Ого які великі кросівки, більше ніж ноги у Наді😯
Але виглядає кумедно і не завжди", "Кроси замалі))😂🙌🙌".

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Надя Дорофєєва порадувала фанатів дуже лагідним знімком з мамою Ольгою.

А ще Дорофєєва позувала для видання JetSetter в тілесному боді і стильній вініловій смарагдовій накидці. Артистка зізналася, що тепер це одна з її найулюбленіших зйомок.

Також Надя давала концерти в Туреччині, гастролюючи по різним готелям і зізналася, що таким чином можна поєднувати роботу з відпочинком, хоча п'ятий концерт поспіль дається важко.