Відома українська телеведуча Леся Нікітюк порадувала новими знімками в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася незвичайним фото, відвідавши казкове містечко Сорренто, Італія, і погулявши на весіллі Регіни Тодоренко і Влада Топалова. Так, артистка позувала на тлі гір і моря, примірявши коротеньку білу сукню з квітковим принтом і доповнивши образ червоним клатчем, а також босоніжками на підборах.

"Пізній вечір у Sorrento🤗", - лаконічно підписала Нікітюк. Фолловери не пройшли повз: "Ой, Леська, ти супер! Ноги довші ніж у Полякової. Дивись щоб це фото Полякова не побачила, а то буде тобі хана🤣", "Божественна💗", "Красива і ніжна! Ноги те що треба!" "Ноги від вух👍", "Лялечка!!!🌻🌺🌸", "Ти крута!", "Яка Ви красива", "Барбі!!!".

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Українців попередили про "важкі" платіжки за світло Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Леся Нікітюк взяла участь у популярному українському шоу "Танці з зірками" і після першого ж ефіру пошкодила руку.

Також знаменитість нарешті показала свого партнера на шоу "Танці з зірками".

А ще артистка в білому купальнику і футуристичних окулярах засвітила всі пікантні місця, а фанати залишилися в захваті.