Відома українська телеведуча Леся Нікітюк порадувала новими знімками в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася незвичайним фото, відвідавши казкову Флоренцію в очікуванні весілля Регіни Тодоренко і Влада Топалова. Так, артистка трепетно привітала щасливу парочку після церемонії, а ще спіймала букет нареченої, натякаючи на власне весілля.

"My congratulations 🎉🍾🎈🎊 Останній раз, твої очі так сяяли, коли ми в 2015му купили 10 кг устриць в Намібії😁Будь щаслива, і хай буде здоровий маленький Мі 🥰
P. s. Ах да...я зловила букет( фото в сторіс)🙈😜💐", - поділилася радістю Нікітюк. Фолловери не пройшли повз: "Тепер твоя черга🙌", "Дуже красиваа😻😻😻😻", "Піймала букет, значить наступне весілля твоє, Красунечка!💐 🎉💃👠💖😍🤗", "Букет дуже підходить до сукні!😍👌", "Лесю, у Вас сумка розстебнута!!! Перевірте гаманець!!! Знаю я цих італійців 🤦🏻‍♂️😉😊", "Думаю поїде вона звідти із нареченим😁"
.

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Леся Нікітюк взяла участь у популярному українському шоу "Танці з зірками" і після першого ж ефіру пошкодила руку.

Також знаменитість нарешті показала свого партнера на шоу "Танці з зірками".

А ще артистка в білому купальнику і футуристичних окулярах засвітила всі пікантні місця, а фанати залишилися в захваті.