Відома українська співачка Віра Брежнєва, дружина Костянтина Меладзе, яка нині часто виступає в Росії, поділилася з фоловерами в Instagram незвичайним фото. Знаменитість виставила розкішну серію кадрів, ставши обличчям популярного ювелірного бренду і рекламуючи діаманти. Так, артистка приміряла не тільки дорогі прикраси, але ще й елегантні вбрання, а на останньому знімку і зовсім перевтілилася на страсну байкершу.

"«Кращі друзі дівчат - це діаманти»💎
Рада стати обличчям ювелірного бренду #Mercury 🖤
Дякую @mercuryjewellery за ідеальний смак у всьому 😘
Який образ вам ближче?", - поділилася радістю Брежнєва. Фолловери не пройшли повз: "Космічний космос", "Чоловік напевно з інфарктом лежить. Відпустив за хлібом!🤣😍👍💯👌", "Ну хто такий гарний! ❤️❤️❤️", "Чарівна!!!🔥", "Фото 🔥, особливо з мотоциклом!", "Діамант 💎 природної краси 😘💐💐".

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Віра Брежнєва поділилася в Instagram спільним знімком з 17-річною дочкою Сонею. Шанувальники не одразу зрозуміли, де мама, а де донька, адже вони схожі між собою, як дві краплі води.

Також знаменитість показала спільний знімок з Джастіном Бібером і його нареченою Хейлі Болдуін.