Український шоумен Сергій Притула поділився подробицями про свою травму, яку він отримав під час сімейного відпочинку на свій день народження.

Так, за словами артиста, він впав і зламав ногу під час святкування дня народження, тобто 22 червня. Незабаром йому належить серйозна операція і тривала реабілітація. Про це йшлося в інтерв'ю для "Вікна-Новини" на СТБ.

"Я пошкодив ногу на святкуванні свого дня народження. Причому абсолютно на рівному місці. Ладно якби ще впав з квадроцикла в Карпатах. Але я на рівному місці послизнувся і всією вагою свого тіла наробив собі біди", – розповів артист.

Також він зазначив, що травма – досить серйозна і йому доведеться перенести хірургічне втручання, після якого піде тривалий період відновлення.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

"Гіпс був до стегна, але зараз вже все нормально. Я під наглядом лікарів, чекаю поки зійде набряк і незабаром буде хірургічне втручання. Там у мене зміщена кістка і порвані зв'язки. Кажуть, два місяці реабілітації потрібно", – поділився Сергій.

Нагадаємо, Рада хоче заборонити українцям матюкатися: тепер тільки цензура.

Як повідомляв портал Знай.uа, Притула з партії "Голос" Вакарчука розповів правду про вибори: "Підвішений на мотузках до стелі...".

Також Знай.uа писав про те, що Притула з лікарняного ліжка звернувся до українців: "Готовий і на милицях і на візку".