Катя Осадча відома як популярна світська журналістка і телеведуча, але її шанувальники знають, що за плечима зірки успішна модельна кар'єра. Любов теледіви до світу моди і краси зараз втілюється в її яскравих образах не тільки для світських заходів, але і ефектних фотосесій. На свіжому знімку в Instagram вона постала перед шанувальниками в образі лісової Мавки, а також привітала їх зі святом Івана Купала.

Катя позувала з вінком на голові, в її локони були вплетені ніжні невеликі квіти. Вона вбралася в білосніжне напівпрозоре легке плаття з вирізом, а на грудях у неї красувався ефектний кулон. Максимально природний макіяж та етнічні візерунки-розписи на руках надали образу автентичності.

Напомним Катя Осадча спантеличила шанувальників новими фото.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Катя Осадча без макіяжу показала головного чоловіка свого життя.

Популярні новини зараз
В опалювальному сезоні знизять тариф на світло: хто платитиме 1,32 грн за кВт Продукти продаватимуть за новими правилами: чи постраждає звичний раціон українців Українці з вересня зможуть їздити транспортом безкоштовно: в КМДА це підтвердили Вистачить на кілька буханок хліба: пенсіонерам доплатять у вересні 570 гривень
Показати ще

Також портал "Знай.uа" писав, що Катя Осадча без макіяжу підкорила Італію.