Скандальна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, дуже активно веде свій аккаунт в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила трепетне спільне фото зі старшою донькою Євою, позуючи на тлі гір. Так, артистка зізналася, що просто обожнює відпочивати з дітьми, а ще розповіла, що саме маля вчить її життю, а не навпаки.

"обожнюю подорожувати з моєю крихіткою... ми багато розмовляємо, Єва мене вчить життю ... 🤲
Наші діти - в них наша сила❤️ нехай радують нас, нехай будуть щасливі, нехай вбирають від нас лише все найкраще 🙏", - поділилася емоціями Лобода. Фолловери взялися коментувати: "гарненькі😘", "Красивий вид, але ви красивіше😻❤️😅", "Єва здається дуже мудрою дівчинкою!🤗", "А де ж друге маля?", "А де молодша дочка?", "😍😍😍😍😍 такі класні", Єва така вже велика❤️".

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Світлана Лобода виклала дуже зворушливе фото вагітної себе і зізналася в любові молодшій доньці Тільді.

А ще артистка у шкіряній сукні показала фанатам уривки з інтерв'ю, в якому розповіла про свої уподобання в музиці та кіно.